Yoga on & beyond the mat

*Englisch version

Together with Isabella I organize the yoga retreat, through this link you can find the description of the retreats in english

"Yoga on & beyond the mat"

Is een luxe yoga retreat met nieuwe dimensies. We zijn hier om je de rijkdom te laten leren kennen die yoga te bieden heeft en dit te combineren met optionele kitesurflessen voor alle niveaus.

Yoga gaat veel verder dan rekken en strekken of gymnastiek. Naast het beoefenen van houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie en mantra's wordt yoga meer een lifestyle keuze dan een hobby. Indien regelmatig beoefend en voortdurend lerend kan yoga je lichaam, je geest en je leven veranderen "Yoga on & beyond the mat" is een yoga retreat die leert wat yoga te bieden heeft buiten haar reputatie. Breng 6 dagen, 7 nachten door op het prachtige Fuerteventura, met een programma van dagelijks 90min bhakti prema vinyasa, inclusief meditatie, dagelijks ademwerk (rebirthing), yin yoga en de opties om te (leren) kitesurfen of de middagen door te brengen met het verkennen van de regio. Bovenop de dagelijkse yogalessen kun je deelnemen aan drie optionele workshops gedurende de week.

Locatie

Fuerteventura

Fuerteventura is een van de eilanden van de Canarische Eilanden, het eiland staat bekend voor zijn warme temperaturen heel het jaar door. Daarnaast heb je de prachtige natuur met wijde stranden en de perfecte golven om te surfen. Fuerteventura heeft iets magisch, niet verwonderlijke dat het ook wel het yoga eiland wordt genoemd.

Hotel Hélène Holidays & Retreats

Is een buitengewoon mooi boutique hotel direct aan het strand in het uiterste noorden van Fuerteventura. Naast het zeer warme onthaal van Ingrid en Maria heb je ook nog voluit zicht op de zee. Het is de meest luxueuze accommodatie voor onze gasten.

Certified Breathing- Yoga coach

Jasna calle

Ik ben Jasna 200u Yogalerares en internationaal Breathwork coach. Mijn eerste yogales is 16 jaar geleden in Costa Rica. In 2020 veranderde alles, ik schoolde mij om tot yogalerares en ademcoach. Yoga is een manier van leven, het is dan ook mijn missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de filosofie van yoga en hoe dat yoga een impact kan hebben op jouw leven. Mijn focus ligt op ademwerk en filosoferen over de filosofie van yoga, de kracht van de ademhaling heb ik ontdekt tijdens mijn yoga opleiding. Mijn lessen en online cursussen richten zich op totale transformatie, beweging, mindset en voeding. De intentie van mijn online cursussen en lessen zijn om bewuster en lichter te leven.

Bhakti Prema Vinyasa yoga

Isabella Brom

Isabella is een internationale 350h YTT yogalerares, meditatie beoefenaar en doorgewinterde tantra yogini. Als geboren liefhebber van beweging, vond yoga mij meer dan 13 jaar geleden, in mijn zoektocht naar genezing en belichaming. Mijn onderwijs is vandaag ontworpen rond geïntegreerde organische beweging en de somatische ervaring van ons zelf door adem en beweging. Mijn lessen en workshops zijn gebaseerd op de principes van belichaming en somatisch bewustzijn, op functionele yogastromingen die transformatie bevorderen en de praktijk van integratie - integratie van fysieke met energetische ervaring van ons wezen, van houdingsoefeningen met toewijding, filosofie en traditie. Het doel van onze beoefening is het creëren van ruimte om toegang te krijgen tot intuïtie en helderheid via fysieke, mentale en energetische lichamen. Isabella is ook een IKO gecertificeerde assistent Kitesurf instructeur.

Extra activiteiten

 • Workshops

  Je kan deelnemen aan 3 workshops: Ayurveda, Breathwork, Yoga Backbends en Inversions. (in de prijs inbegrepen)

 • Kitesurfing

  In de namiddag kan je genieten van de zon, de omgeving verkennen of leren kitesurfen (Lessen kitesurfen zijn niet in de prijs inbegrepen).

 • Fietstocht naar Isla de Lobos

  Is kitesurfing niets voor jou? Geen paniek, samen gaan wij met de fiets en de boot naar een dicht bijgelegen eilandje, Isla de Lobos.

In de prijs inbegrepen:

 • Ontbijt en avondeten, gezonde snacks zoals noten en fruit. Water en thee.

 • Alle Yogalessen, breathworksessies en workshops

 • Transfer van en naar het hotel

 • Je verblijf van 6 overnachtingen, 7 dagen

Niet in de prijs inbegrepen:

 • Je vlucht naar en van Fuerteventura

 • Annulatieverzekering

 • Alle kite surflessen, fietsen, massages

Laten we er samen een super leuke en ontspannen yogareis van maken!

Wij kijken er enorm naar uit je te mogen ontvangen.

Prijzen:

Double kamer: 1475€ 

Slaap jij liever alleen = 1725€

Kom jij met 2 (Shared room): 2475€ voor 2

*Betaal nu 500€ en het overige bedrag 60 dagen voor vertrek.